Försök tolvhundrafemtionio...

Försöker igen! Godnatt!

Kan inte sova...

Ligger sömnlös, vad ska man göra?

Vad finns det att göra...

Vad ska man hitta på ikväll egentligen!?
Jag är lite sugen på att festa, men ändå vill jag bara sitta hemma med en bra film och mysa i sängen med lite cola och chips!

Mm... Malin skulle ut tror jag så hon vill nog inte hitta på något! Ska kolla runt lite senare, om inte annat är Jocke påväg hit så då kan jag vara med honom, min älskade sötnos!
Sitter och lyssnar på The Voice nu, väntar på finalen i den där Australien-tävlingen! Har ju fixat en finalplats så! Skulle vara helt grymt att vinna, utan tvekan!

Ångeeest!

Har ingen nagellackbortagningsmedel, och som ni såg i förra inlägget har jag fått ett såntdär manikyr-kit! Vill sätta igång direk! Jag går aldrig till salong och fixar naglar, då jag tycker det är finare och ser mer naturligt ut att spara mina egna! Jag har testat att ha gelé på mina egna naglar, men det va inget jag fastnade för!

Räcker med löshåret som ska vara fake på mig, allt annat ska vara äkta... Well, bortsett från mina älskade färglinser jag hade förrut, har tyvärr inte kvar dom utan kör vanliga nuför tiden! Ska försöka hitta en bild när jag har dom på mig, hade lite olika... Turkosa, mörkblåa, gröna och en gång hade jag tillochmed lila linser.. Det va inte så himla snyggt kanske, men vafan! Det va verkligen coolt!


Lite bilder!



Zimba ville inte busa med min bror längre och gömde sig mellan mina två element! Söööte!



Jag väntade på bussen, vilken ljus färg mitt hår har fått efter Silvershampoo't!



Bara jag som Ä L S K A R presentlådorna som ploppar upp runt julen?



Haha, nice jobbat! Hade den glidit ner lite till hade den voltat! Inte okey!


Vem är den dummaste blondinen?

Vem bryr sig?

Inte jag, men jag måste ju säga att det är väääldigt underhållande när två tjejer ska bråka om vem som är dummast... Jag vet vem jag tycker är dummast av alla i världen, och även vem jag tycker är den mest korkade bloggaren i hela Sverige, men tänker inte dela det med folk här för det blir sånt jävla liv då...

Videobloggar <3

Godmorgon!

Jag är sjuk idag! Snyft... Har dragit på mig en förkylning som heter duga! Hursomhelst! Idag kan det bli en riktigt grym dag om saker går som jag vill! Haha, ni får vara lite nyfikna ett tag för nu ska jag plugga lite och sedan fixa mina naglar!

Hittade en rolig "tävling"...

Tävla du med här!

Till varför jag ska vinna då, jag tycker jag ska vinna eftersom då slipper jag dra halva mitt lilla studiebidrag till min rackarns telefonräkning. Så jag kan köpa en fin julklapp till mig själv! Det är sanningen, jag har ingen i familjen som är sjuk eller ensamstående förälder. Men jag vill verkligen ha den nedrans tröjan!

:D!!

Right here with me...


Brandy - Right here

Veckans mest spelade (jätteförsenat)!

Sen som vanligt, herregud... Ska skärpa mig, jag svär!
Denna vecka har jag lyssnat på musik verkligen dygnet runt, speciellt i helgen! Men jag tog med dom jag gillat mest och spelat om och om... Dock ingen speciell ordning denna vecka då alla är ungefär lika...

1: Akon -  Im so paid
2: Camp Rock - This is me
3: Brandy - Right here
4: Kanye West - Heartless
5: Leona Lewis - Yesterday
6: Mariah Carey - Byebye
7: Lambretta - Bimbo
8: Pussycat dolls - I hate this part
9: Sarek - Genom eld och vatten
10: Nelly Furtado - Try

Ska snart berätta något kul för er!

Nu är jag tillbaka!

Så, har varit ute ganska mycket den senaste tiden, mest med Malin. Vi har lekt i snön... Även fast jag
inte har uppdaterat på några dagar är det fortfarande några tappra läsare som hänger kvar!
Haha, idag är jag hemma pga snökaos, igår tog det ungefär 4 timmar för mig att komma hem eftersom bussarna va inställda och såå vidare! Riktigt jävla segt kan jag lova.

Får skriva mer senare för nu vill jag äta!

Dåligt humör...

Hade en dålig kväll igår, och en ännu sämre tid imorse. Fattar inte vad det är med folk nuförtiden.

Låt mig va lite är ni gulliga! Grrr, ajja skjuter det åt sidan!

Äntligen fredag, gud va härligt!

Trött som bara den!

Gud vad trött jag är, gick upp vid sju imorse! Kom till skolan klockan tio då SL verkligen hatade mig och Nathalié imorse...

Sen har vi varit på den där SACO-mässan! Måste lägga mig ner och vila lite, är helt slutkörd!

Nejnejnej...

Sådär, har pratat med några lärare nu... Tror det löser sig med det mesta!
Men märkte för ett tag sen att jag har frånvaro på hela dagen igår?
Jag va hemma sjuk på mina två lektioner 08.50 - 12.00. Hur kan jag då få frånvaro mellan 08.00 - 16.00
Skitsamma är jätteirriterad och ska lugna ner mig lite...
Ska ta 13.16 bussen till Mörby och möta Nathalié...

God j*vla morgon på er också...

Är på grymt dåligt humör, världens sämsta morgon humör... Vaknar av att katten gnäller, vad ville han då? Inget, han ville att jag skulle ta in honom, klappa honom för att han sedan ska bärja klösa på dörren och vilja ut, IGEN.
Sen sätter jag mig vid datorn, Matematik i skolan idag, ursäkta? Vi har DISTANS dagar på onsdagar vilket betyder att vi jobbar hemma?

Men nej, är vi inte ndär får vi frånvaro, men nu är jag ju redan sen? Och om jag åker nu, vad händer med mina FYRA andra distansämnen? Åker jag får jag frånvaro, stannar jag hemma får jag frånvaro...

Jag är irriterad och riktigt less på denna skitskola, allt är så oorganiserat och bara skit. Blä... Nu ska jag ringa skolan och ta ut lite ilska på dom, sen får jag väl åka dit ändå, bara för att... Jävla skit...

Vad ska man hitta på?

Okej, jag är uttråkad! För första gången på två veckor har jag INGET att göra.. Jag kommer på mig själv som en liten gnällig tant som klagar nästan.. När jag har saker och göra klagar jag för att jag stressar, när jag inte har något att stressa upp mig över klagar jag på det...

Vad är mitt problem? Hursomhelst, skittråkigt har jag, förslag på något att göra?
Borde kanske ge mig ut på katt-jakt och leta upp min katt som varit ute för länge nu, han brukar alltid komma hem och äta ett X antal gånger under dagen.

Såg även detta inlägg hos Lupum nyss, haha tack för den grabben!

Du är rolig du...

Hörs snart igen, kraaam!

A friendly kiss includes no toungue...

Kommer ni ihåg? Lalalala

Lambretta - Bimbo

Vad gör man nudå?

Jag skulle göra en jättegod Wok, (stavning?). Men vi hade inga sånadär grönsaker hemma, och då blev jag väldigt ledsen, men drog fram lite kryddor, matlagningsgrädde och gjorde en spontan sås, haha, som jag sedan lät kyckligen ligga och suga upp. Blev förvånad när jag smakade på kycklingen och det va såå himla gott...

NU är frågan om man ska ha pasta eller ris till det?

Grymt, bra där Takida!


Takida - Handlake Village

Veckans mest spelade!

Försenat, jag är medveten om det! Sorry...

1: Sarek - Genom eld och vatten
2: Lambretta - Bimbo
3: Lambretta - Kill me
4: Lady GaGa - Poker face
5: Lady  GaGa - Starstruck
6: Nickelback - Photograph
7: Nickelback - Savin' me
8: Pink - So what
9: Nelly Furtado - Try
10: Rihanna - Rehab

Älskade sötnos!



När jag kom hem en stund på Söndagen va våran gamla hund här på besök!
Älskade snutten vad jag saknat dig...

Trevlig helg...

Har inte varit hemma alls denna helg nästan... Va hemma en sväng på Lördagen bara, bytte kläder och gjorde mig redo för kvällen!

Fredags va helt galet... Herregud säger jag bara, vet inget annat ord som kan beskriva den kvällen.
Lördagen va vi på hockey, krökade lite, hade jättekul!  Har varit med Malin denna helg med, och det är faktiskt roligt, vi gör inget vettigt, men det är det som är det roliga! Iallafall, på Lördagen efter hockeyn åkte vi runt lite med Mattis, haha verkligen att alla satt och sjöng Sarek's gamla låt, ni vet "Eld och vatten". Har fastnat på den nu bara för det...

Får skriva mer senare, blir så tråkigt och långt annars!

Föresten, detta va mitt 200 inlägg!

Shame on me...

Som inte uppdaterat på nästan tre dagar, jag ber om ursäkt! Men har sovit hos Jocke och igår var jag ute med Malin. Ska berätta mer om det snart, men nu ska jag fixa mig iordning för ikväll.

Tillbaka hemma!

Har pratat med Jocke idag och löst det mesta tror jag, känns skönt!
Tror iallafall vi lärt oss något...

Nu ska jag se Offside och Kopps!

XoXo

Bättre än inget...

Har vaknat upp på lite bättre humör än hur jag somnade faktiskt...  Men jag vet fortfaranade varken in eller ut, men har kommit fram till att jag inte kan leva mitt liv så andra blir nöjda och lyckliga... Från och med nu ska jag sätta mig själv först, alltid... Detta år har varit hemskt men jag försöker iallafall att inte se bakåt, utan iställen koncentrera mig på det som kommer, det kan ju knappast bli värre!

Nej usch vad varmt det är i mitt rum, måste stänga av elementet, men eftersom jag sov ensam inatt så blir det lätt kallt, brrr!

En fråga föresten, kan två människor vara tillsammans om dom inte litar på varandra?

Är helt nere...

Varit en jobbig dag, allt va så bra förut! Men allt förädras, ska kolla Gossip Girl och vara helt ensamt för första gången på månader, bara jag i min säng.. Utan någon!

Jag kommer inte kunna sova...

Regn och rusk!

Verkligen hemskt väder, man blir så deppig av det! Tur att man kan se fram emot att mysa ner sig i sängen med pojkvännen och massa bra serier att glo på i några timmar, jag ska göra lite toast och O'boy till det, varm O'boy kanske, vi har ju faktiskt grädde! Mumsigt...

I skolan var allt tråkigt, gjorde inget nästan, satt bara och pratade med Malin och Nathalié, dom två som ens gör skolan värd att vara i, haha! Hade alldeles för många raster med... Men äsch! Jag va egentligen ledig så, ser det duktigt att vara där även fast jag inte borde det!

Har även en jättebra ide till mitt Projekt 100 som jag och Nathalie ska kolla upp! Riktigt spännande!

Uppdaterar senare igen...

Kärlek 3000

Igår såg jag Kärlek 3000, den va sådär faktiskt... Helt okej! Men tror inte det är en sån film jag skulle gå och se igen... Men iallafall, det va jättetrevligt och det böjd på lite läsk och godis, efter filmen fick vi små Goodiebags, vilket det verkade vara olika saker i? Men jag fick av Nathalie så jag blev superglad!! Tack Nathalie... Sen hämtade Jocke oss vid tekniska och vi åkte hem...

Jag kollade på Desperate Housewives och sen somnade jag, helt utslagen! Vaknade först för 20min sen av jag att låg och grät av ilska... Jag hade drömt en sjuk j*vla dröm som jag tyvärr inte kommer ihåg mycket ifrån...

Sen efter någon minut insåg jag att jag började 8.30 imorse, skit... Så ska åka dit nu med 11 bussen och göra det som missades imorse, visst är jag duktig? Nu ska jag klä på mig lite och fixa mig, kanske hinner blogga mer, men har lite brottom som ni ser, bussen går 11.16...

Men vad tråkigt...

Har egentligen slutat, men eftersom jag och Nathalié ska på bio idag måste jag vänta på henne, hon slutar klockan 16.00... Riktigt segt, men det ska bli kul, vi ska se Kärlek 3000 eller vad den hette, jag vann biljetter av en bloggare! Ska bli riktigt skoj. SÅ nu sitter jag ensam i en datasal och fryser om fingrarna, men nu måste jag fixa en sak!

Veckans mest spelade!

1: Lady GaGa - Paparazzi
2: Lady GaGa ft. Flo-rida - Starstruck
3: Lady GaGa - Love Games
4: Lady GaGa - BoysBoysBoys
5: Beyonce - If I were a boy
6: Nelly Furtado - Try
7: Joshua Radin - Do you wanna
8: Joss Stone - You had me
9: Lady GaGa - Eh Eh (Nothing else I can say)
10: Rihanna - Rehab

Mycket Lady GaGa just nu, men jag älskar henne! Skönaste musiken, blir mer och mer galen i henne för varje låt!

Love Games


Lady GaGa - Love Games

Starstruck!


Lady Gaga Ft. Flo rida - Starstruck

Förlåt att jag uppdaterat dåligt...

Men har inte varit hemma så mycket från i Fredags! Bara varit hemma och sovit och fixat mig och sedan åkt till Åkersberga igen! Har haft en riktigt kul helg faktiskt... Även fast vi inte gjort så hiiimla mycket så, priceless! Har varit med Malin och då finns det inga tråkiga stunder! Igår tog dock priset tror jag, fyfan!
Riktigt kul, men lite skumt att hänga runt i Berga... Vem gör det egentligen?

Paparazzi


Lady GaGa - Paparazzi

Boys Boys Boys


Lady GaGa- Boys Boys Boys

Borta för kvällen kanske...

Sover nog hos min pojkvän idag, får låna honom till hans föräldrar lite! Hihi, nej skämt åsido, men vill sova ut ordentligt imorrn, har inte kunnat sova sen det där i Tisdags, och jag har stora problem att hålla ögonen öppna just nu!
Så imorrn kan jag sova till klockan tio... Skönt! Uppdaterar kanske senare, eller imorrn... Ni får hålla ut helt enkelt...

Nu ska jag äta lite snabbt och sedan kommer Jocke och hämtar mig och vi ska till Täby och fixa en liten sak...

XoXo

Försova sig, det är vad jag kan!

Har försovit mig, missar mitt prov... Tror inte "Ooopsie..." hjälper hellre, tyvärr!
Har sovit så himla dåligt sen i Tisdags bara, så det är väl en ganska bra anledning...

Så himla äckligt, jag var ju ledig i Tisdags, satt här mest, bloggade, lyssnade musik och spelade Karaokeparty.. Några få gånger känner jag att någon stirrar på mig, och bevakar mig.. Men jag är väldigt paranoid av mig i vanliga fall och är väldigt rädd för att vara ensam... Så jag tänkte inte så mycket på det alls, jag väntade några timmar innan jag tillslut gick och låste dörren innan jag hoppade in i duschen...

Sen går jag in på mitt rum och låser även den dörren, sen sitter jag här tills min pojkvän kommer hem då jag går och låser upp dörren till honom! Sen har vi middag här hemma och senare på kvällen när min bror och hans flickvän kommer hem märker vi att det saknas massa saker, datorer, playstation massa saker från min brors rum och saker från hallen! Någon har alltså varit här inne och gått omkring och plockat på sig saker medans jag va hemma, tänk om jag skulle gått ut för att göra något att äta, eller hämta något i köket...

När jag berätta att jag känt som att någon stirra på mig sa dom att det säkert va flera personer, varav en stog och "vaktade" mig... Usch usch, jag säger då det! Sån jävla otur man haft detta år, borde börja spela på lotto för någon gång ska väl turen sparka in?

Obama och McCain

Jag är inte så jättenöjd över att Obama vann, jag brukar verkligen inte ha koll på politik, speciellt inte i USA... Men valet är väldigt stort, så det ser man om, och läser om utan att man ens vill...
Jag tycker McCain skulle vunnit då han verkar ha bättre åsikter om ekonomin och hur denna "kris" ska lösas... Jag tycker det behöver lösas snart, väldigt snart...

Men, den första svarta presidenten i USA... Det är bra, riktigt bra att det äntligen händer... Nej usch, nu ska jag somna om, kan inte sova nu när Jocke åkt härifrån, ska berätta varför lite senare... Kan jag inte sova alls kommer jag nog tillbaka jättesnart!

XoXo

Ta inte min lediga dag ifrån mig!!!

Min lärare har ändrat mitt schema och lagt till två ämnen, vilket betyder att jag nite är ledig på måndags förmiddagar och tisdagar längre! Attans... Jag såg fram emot att kunna slappa en dag i veckan!

Tråkig dag

Är ledig på Tisdagar, så har inget att göra då alla andra är i skolan eller jobbar... Trist, men har kollat på Gossip Girl och Våra bästa år... Väntar på att One Tree Hill ska komma ut med...
Hade tänkt att tvätta lite också så är det klart så man slipper det senare!

Kommer tillbaka senare, adjö!

Godmorgon allihopa!

Har precis vaknat, skulle ha övningskört idag men jag orkade inte! Vi höll på med att möblera om fram tills klockan halv tolv! Jävla säng... Skulle byta till en dubbelt så stor säng, uschamig... Visst är det värt det men verkligen, det va såå jobbigt...

Nu ska jag försöka leta upp något att äta...

XoXo

Tillbaka vid datorn...

Har varit med min mamma lite, kastat pil och pratat lite skit om allt och alla! Fick reda på lite av mina betyg idag, därför jag va så glad, jag ligger ganska mycket efter pga att jag hoppade över ett år... Därför hade jag det lite stressigt och när man sen får höra att man fått VG i kurserna blir man glad, visst MVG hade varit bättre...

Men jag är nöjd, och stolt över mig själv! Jag klarade det folk sa till mig att det skulle vara jobbigt och nästintill omöjligt...

Så... In your face, jag gjorde det! Nu har jag bara samhällskunskap kvar, sen är det klaaart!

Nu ska jag möblera om! Hihi!

Jag är så himla glad!

Dagen har varit kanon, verkligen! Ska berätta lite sen!
Men jag är sjukt glad och stolt över mig själv!

Veckans mest spelade!

1: Lady GaGa - Poker Face
2: Beyonce - If I were a boy
3: Chris Brown ft. Keri Hilson - Superhuman
4: Christina Milian - Us against the world
5: Britney Spears - Womanizer
6: Jordin Sparks - Tattoo
7: Rihanna ft. TI - Live your life
8: Rihanna - Disturbia
9: Paramore - That's what you get
10: Simple Plan - When Im gone

Det är vad som spelats mest i min Ipod denna vecka!

Är det bara?

Min blogg som är knasig och inte publicerar inläggen direkt?
Jag skrev mitt förra för ett tag sen och det är fortfarande inte uppe?


Sex and the city, the movie!

Åhhh, vad den är bra! Förrut i början, hatade jag den! Kunde inte förstå att dom förstört hela Sex and the city! Men nu, om jag inte skrattar så gråter jag! Den är så fin, sorlig och helt åååh! Blir så lycklig av den ibland, den är berkligen underbar!

Annars så har jag inte gjort något sedan sist, har kollat film, ätit chips... Nyttigt va? Nej jag vet., ajja bajja på mig!

Imorgon börjar jag 13.00 och slutar 14.30... Känns meningslöst, men behöver närvaro så... Är så irriterad på mitt schema, visst är det skönt och lite slappt, men jag vill ju bli klar med mina ämnen, jag vill inte stressa i slutet! Men såklart att jag ska ha håltimmar hela tiden, och sovmorgon... För att inte tala om Tisdagar då jag är ledig helt... Jag går EN dag mellan 09-16 och det är torsdagar... På fredagar börjar jag 10.30-12.00 sen har jag håltimme till 14.30... Sjukt, så jävla trist!

Upp och hoppa!

Är så trött, Jocke väckte mig innan han gick till jobbet vid 09.00! Morr?!
Har inget att göra heller så jag sitter bara här och har tråkigt, funderar på någon film eller serie man kan se, men har sett allt bra som är värt att se redan. Har sett dom flesta Beckfilmerna igen med, för hundrade gången typ... Nästan så man börjar tröttna, om dom inte hade varit så bra dvs. Kanske borde fixa hem alla Wallander istället, dom har jag inte sett mer än en gång/film kanske...

Får se, ska äta lite!
XoXo

Vilken kväll...

Fy va kul det va igår, verkligen! Hade världens bästa sällskap och hela kvällen va kul! Vi satt och åt och pratade i timmar bara! Drack en del dock, Jocke hämtade mig i Tullinge... *Hihi* Annars va det en kul kväll och jag mår faktiskt bra idag! Brukar inte må så bra dagen efter!

Vi fick prata en heeel del engelska eftersom det va två stycken där som inte kunde svenska, fine! Men nu sitter det kvar i huvudet, jag tänker allt på engelska och gaaah!

Iallafall, det bästa igår va när vi skulle ta bussen till stationen från honom vi va hos först, och den engelska killen sitter brevid mig... På bussen kommer en HEEEL bunt med fjortisar, och dom har en kille med sig, som har smink, är välklädd och har stylat sitt hår till MAX. Då säger den engelska killen. "Is this what you in Sweden call Fjortisar?"
Jag svara: "Yeah, It sure is..."
Han sa då : "Yeah, I can tell, they think they rock the bus when they sit there drinking, plus they have a gay guy with them..."

Och jag börjar typ asgarva och vet inte riktigt vad jag ska svara på det...
Hursomhelst så går dom av vid Tullinge Centrum medans jag åker vidare till Tullinge station där jag sitter i sisådär 20minuter innan jocke kommer fram och plockar upp mig!

RSS 2.0