Uttråkad...

Har inget att göra, vädret suger verkligen.. Det regnar och blåser! Känns att hösten är här.
Bara jag som längtar tillbaka till sommaren eller? Nåväl, finns inget man kan göra åt det nu anyway! Bara att stå ut.
Idag funderar jag på att kanske åka till Täby, eller stan, får se vart vinden för mig! Har ju fått mitt studiebidrag så kanske borde unna mig något extra fint!

Har även runt 600 kvar från igår! Skulle va kul att ta en shoppingrunda någon gång! En rejäl sådan, jag pratat om extrem shopping! Haha, nej nu ska jag hitta någon som vill umgås lite idag, innan jag kommer på något bättre! Är trött på att sitta hemma och göra inget alls!

Hej då!

Äntligen...



Sååå fint! Ledsen att bilden är så dålig, men tog den precis! Har inte hunnit fixa håret eller sminka mig alls! Får ta en finare bild sen! Vad tycker ni då? Blev det fint?


Fredag

Godmorgon allihopa! Igårkväll va riktigt kul, det va en tjej från Holland som va och hälsade på min granne, och även en kompis till henne som bor här i Stockholm.
Det va faktiskt roligare än jag trodde, vi pratade, drack lite, pratade mer och spelade Rock Band... Va ett tag sen sist men det gick faktiskt bra, måste lära mig låtarna bara så jag kan sjunga dom!

Just nu sitter jag med ett glas juice, hittade lite av min favoritjuice igår, trodde den va slut sedan länge tillbaka! Tropicana Smooth Style, finns inget bättre! Funderar på att gå och göra en macka eller något att äta till men har fruktansvärt ont i magen! Vaknade inatt och trodde jag skulle börja gråta!


Har inte tid just nu!

Hinner inte updatera mycket nu! Men imorgon ska jag berätta vad jag gjort idag!
Kanske kan få tag i lite bilder med... Nu är jag galet trött efter en lååång dag!

Hörs imorrn,

XoXo

Blond vs Brunt






Vad tycker ni? Blond eller brunt?


Redan Torsdag?

Nej, sista dagen på lovet är imorgon! Funderar på utgång... Jag ser Friday's och några goda drinkar framför mig! Mums!

Vafan, föresten! Emilie, vad hände med kryssningen? Shit, nästa lov kanske! Har precis kommit ut från duschen nu, så ska föna och fixa mitt hår, och nu ahr jag bestämt mig! Ska in och fixa mitt löshår idag! Kanske även en tatuering! Ni får se senare om det blir något!

Vi hörs innan jag åker!

Upp och hoppa!

Usch, vad seg man är! Känns som att man håller på att säcka ihop totalt! Idag vet jag inte vad som står på planeringen, men Nathalie pratade om stan, och jag vill ha mitt löshår! Och det är NU!
Men får se, ska även kolla på en tatuering, wiie! Får se, får se, nu ska jag hoppa in i duschen!

Hörs senare, XoXo

Godnatt!

Nu ska jag lägga mig och försöka se en eller två Beckfilmer!
Har ungefär 18 kvar innan jag sett alla, man kan ju inte få nog av dom, riktigt bra!

Bloggar mer imorgon, ha det gött!

Det här är jag, idag!



En bild säger mer än 1000 ord... Tänk dig då två bilder...




Näst bästaste katten i världen, efter lilla Nibbe <3, Malins lilla tiger!


Tell him he got to go...


Pussycat Dolls ft. Missy Elliot - Whatcha Think About That

En liten tävling, eventuellt!

Bli medlem på dessa länkar och va med i utlottningen av presentkort!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=21747

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=63421

http://gratisbio.se/?MainMenu=7_Register
<- Ange MissMalin som Värvare

Bli medlem så kommer det lottas ut presentkort här i bloggen! Om tillräckligt många blir medlem så det räcker till ett presentkort dvs!
Skriv en kommentar om du blir medlem!

Orkar faktiskt inte...

Gå ut ikväll, även om jag skulle komma in skiter jag i det, känner henne inte ens... Varför gå dit?
Ska sitta hemma och mysa framför TV;n istället. Äta chips och godis och kolla på Efterlyst med min pojkvän! Myskväll helt enkelt med folk man faktiskt känner och tycker om till 110%.

Får se om jag ska till stan snart, har inte bestämt mig ännu!
Vad kul att flera av er hittat hit idag igen, fortsätta spana in här...!

Vad tycker ni om designen än så länge då?

Fixar och Trixar...

Klär på mig, sminkar mig och fixar håret. Allt samtidigt!
Kaos!


Överdrivet som bara den..

Våra bästa år måste vara den sämsta serien som finns, ändå är jag helt såld på den.. Det är sjukt! Men så är det väl antar jag, man dras till det som inte är så jävla bra! Funderar på att åka till stan och fixa mitt löshår idag. Eller mitt och mitt, måste köpa det först. Får se hur det blir, tror inte dom blir glada om jag tar mina sparpengar till löshår!

Den som lever får se kanske, ska iallafall träffa Jocke lite senare, får väl se vad vi hittar på.. Men lär väl bli det vanliga, åka runt lite och sen hem och försöka hinna se två eller tre beckfilmer innan det är dags att sova!

Lite skumt? Kanske...

Jag anmälde mig för några dagar sen till den där festen Blondinbella ska ha. Hann trycka "skicka" innan jag såg att man måste vara 20, idag fick jag svar om att jag va en av dom som får komma. Kollar dom inte dom som anmäler sig?

Varför ska man ange sitt personnummer om dom ändå inte kollar upp det? Skumt, men men! Snart börjar våra bästa år!

Funderar på att åka in och köpa löshår idag, har alltid velat ha det, ska köpa vanliga clips bara så man kan ta bort och sätta i det när man vill. Tror inte det sliter lika mycket på håret heller...

Nu börjar det bli bättre!

Vet att jag fortfarande har problem inne bland kommentarerna, men försöker fixa det så snabbt som möjligt, men annars har jag gjort STORA ändringar och folk som läst bloggen ett tag märker nog det. Är nöjd iallafall så får vi se hur länge det håller, brukar ju tröttna snabbt men men. Har hållt på med kodningen sedan klockan nio imorse så nu är jag trött på det.

Mailade blogg.se om hjälp med det sista så folk ser vad dom ska skriva var, även fast dom flesta säkert redan vet.
Börjar bli lite småhungrig, kanske ska göra lite lax.... Ovanligt va?

Onsdag!

Halva lovet har gått, nej vad segt det känns! Vill veta hur mitt schema kommer bli också, så skulle va trevligt om dom kunde snabba på lite!

Idag tror jag inte att jag ska göra så mycket, ska hitta nån som kan hjälpa mig emd kodningen här i bloggen, Evve hjälpte mig med headern så, tycker den ser lite tom ut, men vi kom inte på vad vi skulle göra, så det får va såhär! Tycker den blev lite cool iallafall, man blir ju mer sugen på att läsa om det är snyggt i bloggen...

Så om det är någon som kan sånt, skicka gärna en kommentar!
Hur är det med alla annars då? Dom som har lov har det nog helt okej antar jag...

Vad tycker du om min nya header?

Bloggdesign?

Nån som är bra på kodning osv? Skriv gärna en kommentar!

Men hallå, fortfarande?

Letar fortfarande efter någon som kan hjälpa mig med min bloggdesign! Hittade många bra förrut, men letar efter något speciellt! Är du duktig och har tid att hjälpa till så skriv en kommentar!

=)


One Tree Hill

Såg nyss det nyaste avsnittet! Herregud vad jag skrattade! Jamie är den sötaste ungen som finns, verkligen!
 
Sitter förövrigt och väntar på Nathalie nu, ska övertala henne att åka med mig till Täby, och vägrar hon får jag nöja mig med Vaxholm så jag kan köpa mat! Laxlaxlaxlax!!!!

Nu ska jag fixa mig iordning lite så man ser ut som folk, sitter i mjukiskläder och har fortfarande hälften av allt smink från igår kvar, fast allt har flyttat sig från det rätta stället! Wish me luck!

XoXo

Lady GaGa

Eftersom jag kom på namnet till bloggen från låten Just Dance är det väl inte mer än rättvist att Poker Face får va med lite på ett hörn också, annars är det iofs en riktigt skön låt, kommer spelas flitigt hos mig, trust me!


Lady GaGa - Poker Face

Kan du göra?

KAN DU GÖRA BLOGGDESIGNER?

SKRIV EN KOMMENTAR!

EDIT: Med detta menade jag att jag behöver någon som kan hjälpa mig, inte bara om du KAN göra.

Hur fungerar folk!?


Hur gör man sig förtjänt att prata med någon? Haha, visst, Katrin kanske sa något elakt om LouLou, men välkommen till reality!? Är man en offentlig person är det bara att suck it up och lära sig leva med det, att man inte kan ta kritik är pinsamt! Kritik gör en starkare och bättre som person, kan man inte ta det så ja... Tycker det Katrin säger är helt rätt, hon säger sina åsikter, vilket alla har rätt att uttrycka! Tror dessoutom inte så många skulle gråta om LouLou inte ville prata med dom, jag skulle inte bry mig så himla mycket...

Detta "drama" får en av fem "carecups! c[_] c[_] c[_] c[_] c[_]

Men aj?

Tror jag kommit fram till varför jag har så ont i magen hela tiden, all cola kanske? Dricker nog MINST två liter, på en dag!
Igår så träffade jag Tilda lite, och vi kollade på Mamma Mia! Sa ju att jag skulle tjata ut den... Sen när den va slut gick hon tillbaka till sin pojkväns hus och Nathalie kom hit och va med mig! Vi kollade också på Mamma Mia, haha! Sen kom min pojkvän och hade en present med sig, iiih! <3

Efter filmen var slut och Nathalie åkt hem åkte jag och Jocke för att äta lite, då ingen av oss orkade ställa oss och laga mat, det blir oftast så med oss, vet inte varför!? När vi kom hem började vi kolla på Beck. Vi har fått för oss att  vi ska se allihopa, vi har snart sett fyra... Haha, ungefär 20 to go, tror jag!

Måste ju säga att det är riktigt skönt med Lov också, sitter och väntar på att mitt nya Schema ska komma ut eftersom vi byter nu efter lovet, behöver veta hur jag går då jag försöker fixa ett litet extra jobb så man kan få in lite pengar!

Mamma Mia!

Såg Mamma Mia igår! Åhh, va bra den va! Älskar ABBA också så det va riktigt kul, kass översättning dock, skulle sett den utan text! Men ska se den igen snart tror jag! Känner på mig att jag kommer tjata ut denna film som bara den så jag är trött på den om en vecka...

Det är ju lov nu också så ska hitta på något med lite vänner kanske, men får se! Ska prata med en vän till pappa om ett jobb också, hoppas det blir något där för det är sjukt jävla kul! Ni får veta mer senare kanske... Nu ska jag sitta och kolla på klipp från Mamma Mia! Eller bara lyssna på låtarna, så fina!!!




Vad kan man göra?

En Fredag då allt känns tråkigt?
Usch, har inget att göra och kommer inte på någon bra film eller nått att se, nån som har förslag?
Ska lägga mig i sängen och halvsova lite tills jag kommer på något kul att hitta på, man bor ju ute i Skärgården, så kan ju inte bara ta bussen in till stan heller, jävla skit!

Längtar tills flytten!

If I Were a Boy


Beyonce - If I Were a Boy

Men nej, skit!

Fick nyss min käre telefonräkning, 1700... jippie! Tydligen ska man betala för tre månader, tack för att jag fick veta det förrut!!!
Morr, ajja, får ringa min käre mor och prata med henne! Nu ska jag göra mig klar för att åka och ta en spruta hos doktorn, jag vill verkligen inte, men måste! Kanske hinner skriva mer sen, beror på om jag ska till Jocke eller inte!

XoXo

Gryyym!


Chris Brown Ft. Keri Hilson - Superhuman

Idag var jag duktig...

Jag gjorde både Näthandel och Småföretagande provet, jag tror jag klarade dom helt okej och jag är jättenöjd över mig själv. Nu har jag ÄNTLIGEN lov. Har ju inga lektioner på Fredagar så! Wiie!

Vad tror ni?

Är detta sant eller bara snack? Vad tror ni?

Klicka på länken så kommer ni till "klippet!

"Vill göra det lagligt att sprida hiv"

Ursäkta? Men hur kan det vara "lagligt"? Att medvetet smitta någon med HIV? Det är helt stört, vet faktiskt inte ens vad man ska säga, ska dom inte göra det lagligt att misshandla, att mörda? Det är väl samma sak? För tillslut för man av HIV, finns inte precis något botmedel... Nej usch, jag blir så arg! Hur tror folk att dom ska minska sjukdommar om folk som medvetet sprider det inte straffas? Pinsamt tycker jag, tänk om 50år, hur många som kommer bära på viruset om man gör det tillåtet?

"Om en hivsmittad person som är medveten om sin smitta har oskyddat sex i dag utan att upplysa sin partner om smittan, kan den personen dömas till fängelsestraff för grov misshandel."

När blir det tillåtet att misshandla folk? Om man kan dömmas till GROV misshandel för det borde det vara tillräckligt allvarligt för att inte göra det "lagligt"... Sjukt, finns inget annat är säga... Riktigt sjukt...

Läs mer här!

Hahaha, herregud!

Helt seriöst, snubben är ju underbar, kan ni kolla på dessa klipp utan att skratta så måste det vara något fel på dig!
Jag fattar inte vart han får allt ifrån...






Trist trist och återigen trist!

Jag orkar inte plugga nu, tyvärr! Men jag tänker ta ett glas cola, och sätta mig här vid datorn och läsa andras bloggar! Inte det roligaste kanske, men vafan! Ska vänta på att Jocke kommer hem från jobbet så ska vi ta och vinna två biljetter till så vi får 8 platser till förhandsvisningen av Body of Lies tror jag den hette, strålande!

Jag städade lite här i rummet, hittade masas godis!? Hade helt glömt bort det, mums!
Ska plocka upp lite mer här, och sedan hitta på något kul!

XoXo

Vaxholm, mat och TV!

Har varit i Vaxholm lite, köpte lax osv så jag kunde laga lite mat, nu har jag ätit och sitter här och ska snart de två och en halv män! Sen ska jag plugga hela kvällen!

Hörs snart,

,Malin

Men hallå? Vad händer?


Vad tycker ni?




Småföretaganade...

Jätteroligt, har ett jättestort prov imorgon.. Jag orkar inte plugga och känns som att jag inte har tid heller, även fast jag inte har något alls att göra idag. Är ju distansdag i skolan och har inga planer med någon kompis heller... Men får väl gräva ner mig bland böckerna och göra mitt absolut bästa...

Annars då? Ja ni.. Skulle behöva städa lite här hemma, pappa kommer hem imorrn och skulle vara kul om det såg fint och snyggt ut, men det är en annan femma, man måste orka också!

Nu vill lille katten ut verkar det som, får skriva mer sedan!

Bio...

Någon som vill gå på bio?
Har vunnit 6st biljetter till en förhandsvisning!

Galet...

Ringde in till The Voice idag för att försöka komma med i en tävling om att åka och se Rihanna live. Kom med och tog finalplatsen! Herregud säger jag! Blev helt sjukt glad, kunde inte förstå det... Men men, finalen är i November, så ska vinna då! Äntligen är man 18 och får vara med och tävla, kul om jag skulle vinna direkt då! I helgen ska jag kanske ut och äta med Jocke och hans familj, men får se! Kanske ska ut...

Nästa vecka är det lov också! Längtar som bara den, men har ett STORT prov i Företagsekonomi med... Redan på Torsdag.. Jag kan ungefär noll.... hjälp!?

Nu hade jag tänkt att krypa ner i säng! Hoppas på att jag får åka och se Rihanna, skulle vara jääävligt coolt!

XoXo, malin

Every little thing...


Dilba - Every Little Thing

Haha, come and see me, Im the girl next door!

Kommer ni ihåg?


Lucy Street - Girl Next Door


Lucy Street - Loves Me, Loves Me Not

Förslag...?

Filmförslag?

Skriv en kommentar!

Upp och hoppa!

Har precis vaknat, har en sån huvudvärk, vilket är konstigt eftersom jag inte drack så mycket alls, blev väl nån cider, ett par drinkar... Det va riktigt mysigt faktiskt att bara sitta och snacka, först va vi i gamla stan. Men fasiken så kallt det va, tvingade med mig Emilie till Fridays och sa till henne att beställa en Strawberry Daquiri, hon ÄLSKADE den. Självklart!

Orkar inte skriva så mycket då jag känner mig helt gummiaktig i hela kroppen, ska återhämta min styrka sen uppdatera massor!     

Kommer hem snart...

Åker till skolan för att hämta mitt smink! Tur nog så måste jag hämta en bok också kom jag på, då slipper man framstå som en 100% idiot, som åker 2 timmar för smink!

Nej usch! Hjälp!?

Igår, glömde jag min sminkväska.. I SKOLAN!? Hur kunde jag? Åkte dit för att va där och få närvaro, så glömmer jag mitt smink! Nejjj... Hur kunde jag göra det? Usch! Antingen får jag åka dom timmarna det tar och hämta skiten, eller köpa nytt... I-landsproblem... Suck...

Men whatever, ikväll ska jag möta upp Emilie och dricka några drinkar och snacka skit, kommer bli riktigt mysigt! Nu ska jag ta och klura ut hur jag ska lösa detta med sminket... Har ångest...

Hade skrivit ett längre inlägg, men jag råkade klicka bort allt... Suck

Duktig man är..

Varit i skolan, åkte dit till lunch även fast jag försov mig! Hade företagsekonomi, ligger en del efter så det blir till att plugga nu.. Imorgon ska jag och Emilie kanske gå ut och parta till det lite, dricka drinkar och snacka skit! Jättekul faktiskt, annars händer det inte så mycket, min gudmor och hennes snubbe kommer över på middag senare idag.. Inte träffat henne på år, och hon har inte brytt sig på år heller... Så eventuellt kommer Nathalié hit då med, eftersom vi "delar" gudmor...

Ska hoppa in i duschen och lite sånt nu, glömde min sminkväska i skolan! Är lite ledsen för det faktiskt... Ville va lite fin ikväll, men får komma på något kul att göra hemma, har ett solpuder, eyeliner och mascara! Jag ska komma på något riktigt fint!

XoXo

Tävla på...

Kissie's blogg om en väska från modekungen.se

Försov mig...

Har varit så duktig denna veckan och varit i skolan, så försover jag mig på min sista skoldag? Funderar på om jag ska åk då.. Har bara en lektion efter lunch, skulle dock vara bra att inte missa den med... Ska prata med Nathalié sen, om hon ska va i skolan kan jag åka, annars är det bara tråkigt... Ska hämta lite cola nu, blev riktigt sugen på det...

XoXO

Vinn presentkort!

Bli medlem på dessa länkar och va med i utlottningen av presentkort!
Ni vinner presentkort på olika ställen beroende på vilken sida ni blir medlem på!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=21747
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=63421
http://gratisbio.se/?MainMenu=7_Register <- Ange MissMalin som Värvare


Glöm inte att skriva en kommentar här i inlägget om erat användarnamn så jag vet vem jag ska kontakta!

Snart börjar det...

Pratar såklart om Efterlyst, mitt favortiprogram om man bortser från One Tree Hill, Gossip Girl osv osv...
Ska lägga mig i sängen med lite godis och cola nu, mysa ner mig under täcket!

Kanske hinner uppdatera senare med, får se om jag orkar.. Skola imorgon...

XoXo

Varför kokar potatis så segt?

Gud, vilken tid det tog... Laxen och såsen va klar på 10minuter... Potatisen tog närmare trettio minuter, helt otroligt... Tur att man inte har barn och familj som också ska ha... Jag lagade endast till mig själv och tyckte det va jättejobbigt, jag tänker inte bli någon hemmafru minsann!

Nu ska jag ligga i sängen och mysa med min lilla "kattunge" som är ett år och 4månader.. Men han kommer alltid vara min kattunge!

Min älskade Zimba, mitt allt... Han kommer alltid och gosar när man är ledsen eller sjuk, en riktig prins!

J <3 M


Christina Milian - Us Against The World

Världens bästa syster!

Är jag, utan tvekan! Åkte till Täby idag, för att låta min storebror skriva under dom, för att sedan åka till Vaxholm och lämna in dom på banken, ja, snäll är ordet att beskriva mig med! På bussen hem satt dom små barnen som jag PRAO'ade med förrut och pratade med mig... Dom trodde min bror va min pojkvän.. Usch? När jag påpekade att det va min bror utbrast dom "Kanske är därför ni är så lika?" Kanske, kanske...

Påvägen hem köpte jag lax och potatis, mysmiddag med mig själv ikväll! Mmmm...

Lite bilder...


Nya skor <3


Haha, bästa Nathalié i hela världen!


Min Jocke, älskar dig!


Saknar min älskade katt, R.I.P!


Zimba leker cool på moppen, haha!



Steps!


Steps - Tragedy


Steps - 5 6 7 8

En unik bild...



Storebror lagade mat! Haha...

När vi ändå har ämnet uppe...

Är ju frågan, vad håller dessa tjejer på med? Jag ogillar starkt folk som tar helt okej låtar, gör om dom och skämmer ut låten totalt? Kan man inte få egna låtar ska man inte hålla på med musik... Att Magnus Uggla också gjort om låten är inget jag ser som ett problem, med tanke på att han inte mördar låten totalt...


Miio - Ska vi gå hem till dig

Jag tycker om min storebror!

Igår ringde han mig, "MALIN MALIN, VAD HETER LÅTEN SOM GÅR: INGEN VILL VETA VART DU KÖPT DIN TRÖJA?"
Haha, jadu! Kan den heta just så kanske?
Skrattade gott åt det medans han fortsatte nynna den i telefonen... Men en sak jag inte fattar med den låten är, den är jävligt dålig, men tillochmed jag var fast på den förrut, börjar fundera på om den är så dålig att den blir bra?



Jadu, kunde inte skriva något igår, var i stan och täby och kom hem ganska sent... Fick köpa hem lite silvershampoo och nya skor...
Nu tänkte jag kanske plugga lite....

Undrar om Nathalie kom iväg till skolan imorse?

Favoritlåt?

Jag har en snabb fråga bara, vilken är eran favoritlåt från, hmm låt oss säga 90'talet?
Jag sitter och letar lite musik från när jag va lite yngre, hittade massa bra förrut, men dom försvann när jag bytte dator!
Hjälp?! Så om ni vet några låtar, skriv en kommentar!!

XoXo

P.S I love you!

En jättesorlig film, gud! Jag grät nästan rakt igenom den... En sak jag tänkte på är bråket mellan dottern och mamman när dom säger att dotterns man inte ville lämna henne, han ville inte dö... Medans hennes mor man lämnade henne... Vad är värst egentligen? Att bli LÄMNAD eller att någon/något TAR en person ifrån en?
Vet faktiskt inte vad jag skulle tycka va värst, tror det är lika illa båda två...

Snart kommer Nathalié hit, vi ska plugga Engelska, eller hon ska, jag ska göra mat och plugga Företagsekonomi, bleh! Ligger cirka tre kapitel och det är dötråkigt, inte coolt alls.

Ibland önskar jag att man gick i ettan igen, jag vill va sju år och ha mina blinkande skor igen...

You might have succeeded in changing me...

En av dom bästa låtarna som finns enligt mig, jag helt älskar den... Vet inte varför men har varit kär i den sen den kom ut!
Tror ni jag blev lycklig av att vinna den skivan på NRJ för ett bra tag sen? Ja, jag va glad i flera veckor och spelade låten minst tusen gången, mina föräldrar blev galna... Det va tider det.. Nu har jag inte ens några föräldrar hemma som kan säga när man gör rätt eller fel... Synd... Men skönt att få vara ensam!


R.E.M - Leaving New York

Stjärnor på is...

Har nyss kommit hem från Vaxholm, har ätit med min bror och hans flickvän! Jag gillar att åka bil med sofie, hon låter mig alltid ta massa fula bilder på mig själv i bilen.. Vilket är förbjudet med Jocke, för folk "tittar" och det är "pinsamt"

Så mitt resultat från min och Sofie's tur till Täby i går blev:
 

Hihi, nej ni! Nu ska mitt rum städas inför visningen imorgon. Vill verkligen inte, men har inte något val!
Föresten så har mitt skin serum från make-up store läckt ut i min väska! Fanfanfan!!!

Ikväll ska jag se Stjärnor på is, verkar precis som Let's Dance.. Fast på is?

Äntligen!

Köpte 6 burkar vaniljcola, bullar och massa annat gott! Mums, riktigt filmmys! Problemet är ju att jag sett alla filmer jag har redan, och kommer inte på några nya! Attans, funderar dock på att se Highschool musical, bara för att den är söt!

Jag har lite skumt "filmsug" men det är smällar man får ta, annars börjar idol om cirka 50 minuter med.


Någon som vet bra filmer?

Chris Daughtry!


Chris Daughtry - Home

 
Chris Daughtry - Over You

Kom nyss hem...

Skulle äta middag med min mamma och gudmor idag! Men jag mår illa och har ont överallt så jag bestämde mig för att åka hem! Köpte en tröja iallafall, åt på Taco Bar, sen kom det direkt, som en kniv i magen typ.. Ajaj... Ska lägga mig i sängen nu, men en bra film och kanske lite gott till det... Jag vet att det inte är bra, men så kan det va!

Det är väl idol idag föresten? Veckofinalen?

Får se vad som händer, pappa kom hem igår så är väldigt glad över det... Träffar han bara varannan vecka nu sen mamma och pappa skiljde sig... Hoppas huset blir sålt snart med, gillar inte hur vi bor nu! Men men, tuffa tider...
Vet ni vad det bästa är dock? Det känns som att jag verkligen nått botten, jag kan inte sjunka mer... Har ingen annanstans att ta vägen än upp!


Min födelsedag!

Föresten! Det va verkligen SKITKUL i Lördags, tror inte jag berättat om det...
Det började med att jag mötte upp min Morbror Fredrik, Mamma, Thomas, Kia och hennes kompis. Vi möttes vid Östra och gick upp och tog en Xider, första gången jag drack ute, mammas kompis blev helt till sig för att jag fick visa leg.. (normalt?)

Sen när vi satt där började jag och min morbror prata lite om bloggar osv... Så kläckte jag ur mig en sak om vår allas lilla Blondinbella... Jotack, klart att dom "känner" varandra då... Trodde inte alls på det föräns jag såg bilden på honom i Nils blogg dagen efter.. Pinsamt värre...

Efter middagen, som förövrigt åts på Cypern bara några hundra meter från Tekniska... Åkte vi till Fridays vid kungsan för lite schyssta drinkar!



Efter det gick vi till ett annat ställe som jag inte kommer ihåg namnet på! Blev även inte flera kort än dom två ovanför.. Varför är en väldigt bra fråga... Men vidare.. Sen fick Sophie för sig att vi skulle till ett annat ställe, vi kom dit 00:45, dom stänge 01:00.. Starkt jobbat! Jag och Jocke lessnade, tog tunnelbanan, missade 670... Tog taxi...
Jag förlora 550:- på det... Bara för att komma hem en timma tidigare... Klantigt!!!!

Men neej...

Ville sova länge idag, men vaknade av att min katt bokstavligen HOPPADE på mig.. Dumma Zimba...
Igårkväll kollade jag på Day after tomorrow, usch säger jag! Tänk om det skulle hända? Jag tror inte det skulle kunna komma bara sådär, på några dagar... Men det är ju bäddat för katastrof om vi inte skärper till oss, tänker på vad och hur vi gör. Vi måste verkligen börja tänka mer på miljön och så vidare...

Idag ska jag äta med min gudmor, första gången på flera år hon faktiskt HÅLLER sitt löfte om att vi ska gå ut och fira... Wow på det! Ska även försöka sälja min dumma moppe så jag blir av med skiten, är 18 nu... Ska ta körkort vilken vecka som helst... Och det är ju föresten alltid nice med lite extra cash, kommer behövas nu när jag redan bokat flera helger framöver.
Varför vill alla göra något nu när man fyllt 18? Ska ut och dricka drinkar med Emilie och sen med Moa någon dag! Jättekul faktiskt, har saknat att kunna gå ut med mina kompisar eftersom dom fyllde 18 före mig va det mest att man kunde hänga med på förfest men sen fick man dra när dom gick ut!

Ändring på det...

Malin är på jakt!

Någon som vet bra filmer eller musik? Skriv en kommentar isåfall!

Sitter här och äter lite godis just nu, är ganska uttråkad så...
Snälla?

Onsdagen lite kort!

Igår så fick jag för mig att jag skulle träffa min fina Moa, saknar henne jättemycket ibland, så jag åkte in till stan och helt enkelt chansade på att hon skulle ha tid! Vilket hon hade, så jag tog tåget till Kungsängen och mötte henne när hon va påväg hem från skolan! Det va så himla kul att se henne glad igen (det har hänt en del). Så jag blev jätteglad och vi hade jättekul på tåget till stan!

När vi kom fram gick vi först till McDonalds och åt, jag tog en såndär Chicken Wrap och den va faktiskt god! Riktigt nice... Sen bar det av till H&M för jag tänkte göra av med mitt presentkort jag fick när jag fyllde år... Blev lite underkläder och lite sminkborttagnings-servetter som är bra att ha i väskan om man ska sova borta eller behöver ta bort smink under dagen!

Efter det va klockan redan 19.00 och jag började röra mig ner mot tunnelbanan då jag blev sugen på chips och cola, så jag sprang ner till Hemköp!
Blev lite chips, ostbågar och cola!

Jocke mötte mig vid Kulla Vägskäl, så åkte vi hem till mig, vi stannade självklart på ICA och köpte vaniljcola, vad annars?
Kollade på efterlyst och nya 90210 avsnittet! Jag borde sluta kolla så mycket på serier, så fort dom har uppehåll blir jag helt insane och måste se alla tidigare avsnitt... Dålig erfarenhet med det från när OC gick.. Sov inte på två-tre dagar... Usch... Inte coolt någnonstan!

Get over it?

Jag och Nathalié pratade för inte så länge sen om en sak som jag stör mig sjukt på, här där vi bor är det verkligen omöjligt att ändra på sig, för ingen annan ser det ändå... Folk mognar, växer upp och skärper sig. Men det spelar ingen roll, för alla ser en ändå som en idiot...

Jag bytte skola ofta förrut, jag vet inte varför men jag kände mig inte hemma, därför tror alla att jag byter skola varje vecka eller att jag hoppat av. Alla dömmer folk, dom ger en inte en chans att bevisa att man faktiskt mognat, och blivit en "bättre" människa... Jag vet flera i området här dom varit stokiga som unga, men verkligen skärpt sig, jag blir glad att se att dom har tagit tag i sig själva, och dom flesta har verkligen blivit superfina killar med. Som man tillochmed kan föra en konversation med, det kanske man inte kunde för några år sen, men alla mognar, right!?

Folk förändras, ge dom en chans!?

Skola...

Sådär, har varit i skolan på Naturkunskap, kan vara det tråkigaste som finns, det är inte svårt eller så.. Bara tråkigt...

Så nu sitter jag här, skulle ha åkt in till stan men blev massa bråk så åkte hem och sitter här och kopplar av... Mycket bättre och mysigare! Ska snart steka pannkakor och eventuellt köpa lite glass till det!

Föresten, när jag kom hem hörde jag en katt skrika! Tänkte direkt på min lilla Zimba och insåg snabbt att det inte va han när han satt i vardagsrummet och såg lika frågande ut som jag gjorde. Så in med Zimba på mitt rum, sen gick jag på kattjakt... Hittade grannens stora, feta läskiga katt i våran "tvättstuga" vid köket, livrädd som jag blev skrek jag och ringde mamma i panik... Hon skrattade och tyckte det var jätteroligt och jag fick panik och öppnade dörren och låste in mig och Zimba här på mitt rum, har inte sett katten något mer nu, så hoppas den är ute!

Mycket att göra...

Förlåt för min taskiga uppdatering igen, har så mycket att göra och jag hinner inte sitta vid datorn, även om jag skulle vilja... Kanske är dags att börja använda min mobila bredband eller vad det heter... Hade gjort det om inte min laptop va helkonstig, bestämde mig för att stanna hemma idag med. För säkerhets skull, inte kul att smitta hela skolan med magsjuka va? Så får gå imorgon (på min lediga dag) och jobba lite!

Ingen tid

Ledsen för dålig uppdatering, inte varit vid datorn!
Har shoppat lite idag, visar imorgon

XoXo

RSS 2.0